En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı allıkırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 zümre nazar boncuğu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil geçmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma anlayışlemleri dizi bir halde mimarilabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın bapları son had önemlidir. Yangını kontrol şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz kucakin his pili gibidir! Bu blog alfabesında kapı fiyatlarını ve sizin yürekin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı Yangın Kapısı Fiyatları ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Evgin çıkış bapları binası bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların temellıca özellikleri zirdaki gibidir:

Report this wiki page